Ebogsforlaget.dk - her handler vi e-bøger

Handelsvilkår

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af e-bøger

 

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Ebogsforlaget.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

Rabatter

Generelle rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen, du ser, altid "Din pris". Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

Med kort

Du kan anvende følgende kort

 • Dankort
 • eDankort
 • Danske Netbetaling
 • Nordea e-betaling
 • EWIRE
 • Forbrugsforeningen
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • JCB
 • Diners Club
 • AMEX
 • Sofort
 • ViaBill

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine bestilte varer er gjort klar til download.

Ebogsforlaget.dk bruger Quickpay til at håndtere alle køb på ebogsforlaget.dk. Dine betalingskortoplysninger bliver krypterede, og du kan til enhver tid slette dine betalingskortoplysninger under dine indstillinger.

Vær opmærksom på, at der på de fleste kort bliver lagt et kortgebyr på 1,5% - dog min. DKK 1,95 på din ordre. Dette gælder dog ikke ved køb med Dankort.

Gavekort

Hvis du har modtaget et gavekort til ebogsforlaget.dk, kan du bruge det som betalingsform ved at vælge betaling med gavekort og oplyse gavekortskoden under købsprocessen.
Såfremt du har købt et gavekort gælder dette 1 år fra udstedelsesdatoen. Andre gavekort gælder 6 måneder fra udstedelsesdatoen, med mindre andet er anført.

Rykkergebyr/renter

Betales ikke rettidigt efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovgivningen.

Levering

Digitale produkter som e-bøger leveres ved, at kunden klikker på et download link. Leveringstiden for digitale produkter bør maks. være 2 minutter.

Når dit køb er gennemført, viderstilles du automatisk til din downloadside.

Leveringsomkostninger

Leveringen af digitale produkter er gratis.

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. e-bøger), såfremt download er påbegyndt.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: forlaget@underskoven.dk. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købesummen tilbage.

Ansvarsfraskrivelse

Ebogsforlaget.dk kan ikke drages til ansvar for andet ifm. digitalt salg, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder ebogsforlaget.dk sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for ebogsforlaget.dk'skontrol, og som påvirker ebogsforlaget.dk's muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Det med småt

Aftaler med ebogsforlaget.dk indgås på dansk.

Når du handler digitale varer på ebogsforlaget.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området. ebogsforlaget.dk gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen med dig, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Tvister

En eventuel tvist mellem ebogsforlaget.dk og en erhvervsdrivende afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler. 

Håndtering af personoplysninger

Udover nærværende salgs- og leveringsbetingelser, finder også ebogsforlaget.dk's persondataretlige betingelser anvendelse, når du handler på ebogsforlaget.dk. Du er som bruger og/eller handlende på ebogsforlaget.dk til enhver tid underlagt ebogsforlaget.dk gældende persondataretlige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også ebogsforlaget.dk's persondataretlige betingelser.

Ebogsforlaget.dk er en service, som drives af
Forlaget Underskoven ApS Store Kirkestræde 1
1073 København K
Danmark
CVR: 28901976
forlaget@underskoven.dk